Inspiration and Aspiration – Suits


Cand vine vorba de o sursa de inspiratie si aspiratie pentru tinutele de la birou, o sursa inepuizabila, eleganta, sexy si trendy este serialul Suits – povestea se desfasoara in marele New York City, este cu si despre avocati, despre putere si dorinta de a reusi, de a conduce intr-o societate in care banul este stapan.

Cea care se ocupa de tinutele protagonistilor este costume designer-ul Jolie Andreatta. In fiecare sezon a reusit sa construiasca outfituri remarcabile. Bineinteles, dispune de o serie de branduri high class. Astfel, rochiile, fustele si costumele personajelor feminine sunt Givenchy, Antonio Berardi, Carolina Herrera, Victoria Beckham, Prada, Burberry sau Donna Karen si Diane Von Furstenberg. La capitolul incaltaminte mentionez doar Manolo Blahniks si Christian Louboutins.

Este evident ca nu oricine isi poate permite branduri precum cele mentionate mai sus, dar se pot prelua cu succes idei din serialul Suits! Asadar, care este stilul vestimentar care va place cel mai mult? Al Jessicai, al lui Rachel sau al Donnei?

Jessica Pearson – Managing Partner

2

Suits

Rachel Zane – Paralegal

9

8

Donna Paulsen – Executive Assistant

6

Suits

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s