Rochita cu motivele romanesti si palton scurt negru


IMG_9034_1

IMG_9051_1

IMG_9039_1In decembrie am fost in Slatina si, bineinteles, pe lista activitatilor s-a aflat plimbatul prin magazine. Mai intai din dorinta de a-mi clati ochii, dar si cu scopul clar de a-mi cumpara o noua rochie.

Am ajuns la unul din magazinele centrale cu preturi modeste – Nico Stil . O multitudine de hainute, culori si accesorii, toate Made in China sau in Turkey. Mi-a atras atentia un model mai colorat decat toate: o rochita cu motive romanesti (marca Dilvin, 100% polistiren). De la distanta materialul pare a fi brodat, dar de fapt este un imprimeu cu tapiserie traditionala. Am probat marimea 38 (nu aveau marimi mai mici), imi placea prea tare si daca imi era prea larga o puteam modifica, dar nu a fost nevoie. Pretul 39 lei.

Imprimeul cu tapiseria traditionala ofera rochiei un efect vizual dinamic si inspirational. Imi place! Voua?

IMG_9028_1

Am vrut sa pun accentul pe rochie de aceea negrul predomina in cazul restul elementelor din tinuta. Am ales un palton negru scurt, cumparat din Sibiu, in urma cu 4 ani (marca xtravagance – nu mai exista magazinul, cred, 100% lana, in jur de 150 lei), dresuri groase negre (Calzedonia) si o pereche de pantofi din piele sintetica, neaparat cu toc inalt (No name, au costat in jur de 50 lei). Geana este de la New Yorker (49 lei).

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s