Top fashion blogs: 3 bloguri de fashion din Romania si 3 bloguri de fashion worldwide

Comunitatea bloggerilor de fashion din Romania creste treptat, conturandu-se incet o mica industrie, asa cum in tarile vestice exista deja (State sau in UK), functioneaza extraordinar si nu este absolut deloc mica. Pentru mine, parte din ele sunt o sursa de inspiratie zilnica si un model la care aspir. Mai jos va prezint topul meu de bloguri de fashion din Romania si din lume, pe care le urmaresc. Sunt convinsa ca o sa fiti de acord cu mine si cu ce am subliniat mai sus, sunt o sursa de inspiratie si un model.

Clasamentul de mai jos este in functie de preferintele mele, adica bloggerite care propun tinute elegante, office, smart casual si nu neaparat tinute de zi cu zi, de street style.

TOP 3 bloguri de fashion din Romania

Sweet as Paprika

sweet as paprika

Gabriela Atanasov este in spatele proiectului Sweet as Paprika, iar pe mine m-a cucerit prin creatiile ei vestimentare de-o eleganta aparte. Da, am uitat sa mentionez ca ea este si designer vestimentar.

Ana Morodan

morodan

Daca vorbim de comunitatea de bloggeri de fashion din Romania, atunci Ana Morodan nu trebuie sa lipseasca, cel putin din topul meu. Are proiecte, tinute si idei absolut indraznete. Cu siguranta daca o veti urma si veti pune in aplicare sfaturile ei n-o sa va plictisiti.

Dana Rogoz

dana rogoz

Dana Rogoz are un stil smart casual, care ma surprinde intotdeauna prin originalitate si in acelasi timp prin naturalete si frumusete.

TOP 3 bloguri de fashion din lume

Wendy’s Lookbook

wendys-lookbook

Wendy Nguyen este cea care a construit blogul @wendyslookbook, o frumoasa bloggerita migniona ce prezinta tinute smart casual, elegante, care pe mine ma fac sa visez frumos!

Extra Petite

extrapetite

Jean Wang, de la @extrapetite este de asemenea o bloggerita petite, care ofera cele mai frumoase si stylish sfaturi despre tinute office. Love them!

5 inch and up

5inchandup

Sandra Hagelstam de la @5inchandup m-a cucerit cu tinute pretioase, elegante, iar pozele de pe blogul ei sunt de mare clasa.

Care sunt blogurile de fashion pe care le urmariti voi? Share with me your fashion blogs 🙂

2 comments

Leave a Reply