Spring wish list #2016 – Pastel

Primavara s-a instalat in forta… glumesc, anul acesta se pare ca este mai timida 🙂 Totusi, este aproape, poti sa-ti dai seama uitandu-te la copacii infloriti si inmuguriti din jur (plus, astenia din oase)… Prin urmare mi-am pregatit un scurt wish list cu accesorii in culorile primaverii, nuante delicate, pastelate, pe care imi doresc sa-l impart cu voi. Sigur, o parte din ele, daca nu toate, o sa ajunga si pe lista preferintelor voastra.

1. Bookletta – Geanta pentru Superfemei!

Am o dilema: Bookletta Midi light pink + blue, 435 RON – detalii – ingredientul secret pentru aparitii de efect?… sau Bookletta Mini Bleu, 505 RON – detalii – ideala pentru un look provocativ?

collage1

Photo sources: FB/Bookletta and Bookletta.com

2. Set Colectia de margele Pastel

In acest caz, nu am nicio dilema, aleg varianta cu albastru. Daca aveti alte preferinte, va invit sa va uitati aici pentru alte culori pastelate, as spune chiar delicioase (dupa cum le prezinta si creatoarea lor Oana, “nuante cremoase si suave, ca un candy bar pliiin cu bunatati ademenitoare.”)

wp-1457171828759

Photo source: colectiademargele.ro

3. Ceas de mana Skagen

In cazul ceasului de mana dilemele reapar – care? Hagen, Gitte, Freja sau Mesh? Sunt doar cateva modele pe care le-am gasit disponibile pe Elefant.ro, iar preturile variaza intre 400 si 500 RON. Inca din primul moment in care mi-a fost recomandat acest brand am fost cucerita de simplitatea si eleganta lor (asupra calitatii am primit, de asemenea, asigurari ca sunt ceea ce trebuie). Deci? Ce ziceti?

skagen

Photo source: elefant.ro

Leave a Reply