Rochita cu motivele romanesti si palton scurt negru

IMG_9034_1

IMG_9051_1

IMG_9039_1In decembrie am fost in Slatina si, bineinteles, pe lista activitatilor s-a aflat plimbatul prin magazine. Mai intai din dorinta de a-mi clati ochii, dar si cu scopul clar de a-mi cumpara o noua rochie.

Am ajuns la unul din magazinele centrale cu preturi modeste – Nico Stil . O multitudine de hainute, culori si accesorii, toate Made in China sau in Turkey. Mi-a atras atentia un model mai colorat decat toate: o rochita cu motive romanesti (marca Dilvin, 100% polistiren). De la distanta materialul pare a fi brodat, dar de fapt este un imprimeu cu tapiserie traditionala. Am probat marimea 38 (nu aveau marimi mai mici), imi placea prea tare si daca imi era prea larga o puteam modifica, dar nu a fost nevoie. Pretul 39 lei.

Imprimeul cu tapiseria traditionala ofera rochiei un efect vizual dinamic si inspirational. Imi place! Voua?

IMG_9028_1

Am vrut sa pun accentul pe rochie de aceea negrul predomina in cazul restul elementelor din tinuta. Am ales un palton negru scurt, cumparat din Sibiu, in urma cu 4 ani (marca xtravagance – nu mai exista magazinul, cred, 100% lana, in jur de 150 lei), dresuri groase negre (Calzedonia) si o pereche de pantofi din piele sintetica, neaparat cu toc inalt (No name, au costat in jur de 50 lei). Geana este de la New Yorker (49 lei).

One comment

Leave a Reply