Rochie explozie stelara… mov

Culori si nuante puternice, combinatii de culori indraznete, patternuri care atrag privirea… nu va temeti de ele! Este important sa indraznim si sa ne achizitionam itemuri care la prima vedere par cu totul diferite fata de ce am purta de obicei. Veti vedea ca le putem integra foarte usor stilului nostru. Este ca si cum am da refresh garderobei noastre 🙂

In postul de astazi vreau sa va prezint o rochie care cu siguranta nu te lasa sa treci neobservata la birou. Culoarea predominanta este un mov puternic, care se imbina armonios cu nuante de roz, albastru si crem, formand un pattern asemenea unei explozii de culori, a unei explozii stelare. Talia este marcata cu o insertie dintr-un material diferit, de un mov inchis, compact.

IMG_0408_1

IMG_0392_1IMG_0378_1 IMG_0375_1

Dupa parerea mea rochia trebuie purtata cu pantofi/sandale neaparat cu toc inalt. De aceea eu optat pentru o pereche de pantofi crem cu toc de 12 cm 😀 Culoarea lor este neutra pentru ca vedeta tinutei este rochia.

IMG_0371_1 IMG_0388_1

Apoi, la capitolul accesorii si geanta, am ales cateva bratari aramii, care, pe langa zgomotul putin enervant pe care il fac la fiecare miscare a mainii, intregesc tinuta. Geanta o cunoasteti, am prezentat-o si in posturi anterioare – imi placea foarte mult!

IMG_0384_1

Ce parere aveti? Va place?

collage2 IMG_0414_1 IMG_0400_1

 Tinuta mea:

Rochie Glow Fashion – 69 ron (am cumparat-o la reduceri)
Pantofi Glow Fashion – 129 ron
Geanta New Yorker – 129 ron

Leave a Reply