Palton sare-piper, jambiere si ghete verzi

Sunt petite, nu ma deranjeaza, doar ca trebuie sa acord o importanta mai mare anumitor aspecte, cum ar fi de exemplu gleznele. Am glezne subtiri. Este o provocare in sezonul rece atunci cand la fuste/rochii trebuie sa incalt ghete si vreau sa evit un look de Motanul Incaltat.

Una din solutiile la care apelez deseori sunt jambierele. Mascheaza glezna subtire… in plus, tin de cald 🙂

Migdelia - jambiere ghete verzi

Anul trecut  – 2013 – am cumparat ghetutele din imagine de la DEICHMANN (piele intoarsa, 129 lei). Cel mai mult mi-a placut la ele culoarea, VERDE (culoarea mea preferata), apoi faptul ca le pot folosi intr-o tinuta oficioasa (nu sunt tocmai office like), dar si la o pereche de blugi. Sunt rezistente. Iarna aceasta am fost tentata sa-mi cumpar o noua pereche cand am vazut in magazin acelasi model (de alta culoare – crem inchis), dar m-am abtinut – daca va plac acum sunt la reducere, ii gasiti cu 64 lei – aici

Cum spuneam, imi place verdele si bineinteles ca am cumparat jambierele verzi atunci cand le-am zarit la New Yorker (aproximativ 15 lei), iar o pereche de dresuri verzi nu se poate sa-mi lipseasca din dulap.

IMG_9118_1

IMG_9139_1

Nu mai retin de unde am cumparat fularul (anul trecut), dar l-am luat pentru ca e verde (serios), iar accentele de culoare il scot din anonimat.

IMG_9175_1

IMG_9152_1

IMG_9109_1

Restul tinutei este alcatuita din:

  • Palton sare-piper: No name, l-am cumparat din Sibiu (100% lana) – nu imi amintesc pretul. Cordonul este cel care face tot, cel putin pentru mine. Marcheaza talia, altfel ar parea cu 2 numere mai mare.
  • Geanta New Yorker

BONUS – Distractie si poze 😉

IMG_9192_1

 

Photos by LR

One comment

Leave a Reply