Fii Mos Craciun in campania #ShoeBox2015 – Cadoul din cutia de pantofi!

In magazinele ECCO va puteti alatura campaniei ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi, editia #‎ShoeBox2015. Este o initiativa pe cat de simpla, pe atat de magica – se ia o cutie de incaltaminte goala, se aranjeaza si impacheteaza frumos cu hartie de cadou si se pun in ea exact darurile pe care te-ai bucura ca cei mici din familia ta sa le primeasca: dulciuri, articole scolare, jucarii, produse de igiena personala, o felicitare de Craciun pe care veo asterne cateva randuri pentru copilul care va primi cutia de la tine, articole de imbracaminte, poate o lumanare parfumata.

ecco shoe box2

Mergeti cu acest cadou sau mai multe, nu ma opreste nimeni, in oricare magazin ECCO din tara, unde cutiile vor fi verificate si sigilate cu etichete pentru fetite sau baieti, urmand ca intre 16 – 24 decembrie sa fie distribuite catre copii. Colectarea se face in perioada 15 noiembrie-15 decembrie 2015, asa ca grabeste-te, mai ai la dispozitie cateva zile.

Detalii despre ce poate sa contina sau sa nu contina cadoul tau, gasesti aici.

Despre campania ShoeBox:

Anul in care s-a facut prima actiune de acest fel a fost 2007, la Cluj Napoca, ca idee preluata dupa cutiile pe care le primeam din strainatate cand eram copii, dupa Revolutie. In acest moment, exista peste 200 parteneri de locatie in cadrul proiectului ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi, in peste 120 de orase din 17 tari, cu 278 centre de colectare. Incepand cu anul 2015, se primesc doar cutii care contin lucruri noi, nefolosite si cu eticheta.

Surse imagini: Shoebox.ro, ECCO

Leave a Reply