Digital Divas 2014 – 3 iunie, Palatul Ghika – Ne vedem acolo!

In calitate de Ambasador, va invit pe 3 iunie la Digital Divas 2014, eveniment dedicat comunitatii online de fashion si beauty din Romania!

Pana atunci, daca aveti un blog de fashion si beauty nu ezitati sa va inscrieti la Premiile Digital Divas. Inscrierile sunt gratuite, iar fiecare proiect poate fi inscris in competitie pe baza formularului de pe website – aici, pana la data de 15 mai 2014. Poate ne vedem acolo! 🙂

Categoriile la care va puteti inscri in acest an sunt:

Best Women Websites,
Best Bloggers for Social Causes,
Best Use of Photography in Blogging (Fashion & Beauty blogs),
Best Instagram Account,
Best Newcomer Fashion Blog,
Best Newcomer Beauty Blog,
Best Fashion Blog,
Best Beauty Blog,
The Digital Diva of The Year,
Special Projects,
People’s Choice Award.

Cum spuneam mai sus, Digital Divas 2014 va avea loc pe 3 iunie la Palatul Ghika, Bucuresti. Evenimentul, cu acoperire internationala, isi propune sa ofere o sursa de inspiratie persoanelor care activeaza in online si sa aduca in prim plan povesti de succes. Cei care stau la baza acestei idei, mai exact organizatorii, sunt AVON Cosmetics si agentia de evenimente Evensys.

Iata ce declara intr-un comunicat oficial Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania si Moldova:

“Fiind deja la a treia editie Digital Divas e gandita ca orice poveste cu printese sau zane. In cazul nostru, intalnirea cu printul este garantata la a treia incercare. Printul este de fapt reprezentat de oameni din industria de frumusete, moda si comunicare pe care Avon ii sustine in demersul lor de a le arata femeilor cum sa se simta bine in pielea si blogul lor. Anul acesta introducem si o categorie de CSR la nominalizarile Digital Divas Awards pentru ca adevaratele dive sunt cele preocupate de frumusetea ca ansamblu, exterioara si interioara.”

Pentru a fi la curent cu noutatile despre Digital Divas 2014, urmariti site-ul Digital Divas, contul dedicat de Twitter sau pagina de Facebook.

Leave a Reply