Cardigan lung tricotat, bluza albastra si little black dress

Vremea nu este foarte hotarata, intr-o zi pare ca se apropie Primavara vesela, ziua urmatoare simti apasarea frigului Iernii. Asa ca in zilele in care Soarele straluceste mai cu putere pe cer si se impune in fata anotimpului rece, m-am gandit sa renunt la palton si sa apelez la un cardigan tricotat.

Migdelia - cardigan lung

In sifonier am un singur cardigan lung, in dulgi negre si gri, pe care il pot purta cu un cordon in talie sau, asa cum se vede in poze, prins intr-o parte, pe un umar cu o brosa (colorata) si lasat liber in jos. Mie imi place mai mult cea de-a doua optiune, se aranjeaza in jos in mod asimetric. In plus, fiind petit, mijlocul cardiganului mie imi ajunge mai jos de talie 😀

IMG_9439_2

 

IMG_9460_1

Am vrut sa adaug culoare, sa deschid cromatica tinutei, asa ca la capitolul fular am ales unul albastru deschis cu accente albe. Apoi, urmeaza little black dress, pe care o avem cu toate in dulap, sper 🙂 Pastrand albastrul din fular am adaugat deasupra rochiei o bluza scurta, sportish, albastru-menta, iar pentru a oferi o anumita eleganta tintei/bluzei am adaugat un colier metalic si gata. Cam aceeasi nuanta de albastru-menta este si geanta.

Pentru dresuri si pantofi am ales cu precadere negrul, doar in dresuri se regaseste un model gri.

Revin cu detalii despre tinuta 🙂

Intrebare: watermark simplu sau cu bulina verde?

IMG_9496_1

IMG_9552_2

Leave a Reply