Boyfriend jacket si blue jeans

Initial, am crezut ca ideea de boyfriend jacket nu este potrivita pentru o persoana mignona. Motivul: acest tip de sacou este larg, deci nu avantajeaza o silueta petite. Dar m-am inselat. Daca veti gasi masura potrivita si sunteti foarte atente cum se aseaza pe voi, mai ales la umeri si la lungimea manecilor, arata chiar chic! Voi ce ziceti?

collage3

IMG_0024_1

IMG_0021_1

As vrea sa va zic de unde am achizitionat sacoul, dar, din pacate, mi s-a sters complet din minte acest detaliu. Blank total!

Din punctul meu de vedere boyfriend jacket trebuie purtat, fara dubii, doar cu pantaloni skinny – cel putin in cazul fetelor petite. Asa ca eu am ales o pereche de blue jeans, in ton cu albastrul mineral al sacoului. Blugii i-am achizitionat de la Bershka, vara trecuta. Mi-a placut foarte mult culoarea si faptul ca am gasit marimea 25 😀 Dupa cum puteti observa, problema cu lungimea se rezolva foarte usor (in cazul pantalonilor skinny) i-am indoit atat cat aveam nevoie.

IMG_0016_1

IMG_0023_1

Pentru a sparge culorile inchise si pentru a delimita fiecare item am ales un tricou alb, decupat putin mai adanc la gat.

La capitolul pantofi, geanta si curea am optat pentru varianta all black, care au rolul de a contura si completa intreaga tinuta. Despre geanta si pantofi v-am povestit intr-un post anterior. Cureaua am cumparat-o iarna aceasta de la Benvenuti… frumoasa cureaua, dar modul in care am ajuns la ea a fost unul trist. Pe scurt, am cumparat o pereche de ghetute de la Benvenuti si dupa o singura purtare s-au rupt… I-am schimbat cu doua curele… una fiind cea din imagini.

IMG_9945_1

IMG_0011_1

Tinuta mea:

Sacou – ERROS Fashion, pret apox. 70 lei
Blue jeans – BERSHKA, pret aprox. 70 lei
Curea – Benvenuti, pret aprox. 50 lei
Geanta – New Yorker, pret 129 lei
Pantofi – MiniPrix, pret 100 lei

Photos by LR

 

One comment

Leave a Reply