A patra editie Digital Divas by AVON – 27 mai 2015, la Palatul Bragadiru

Digital Divas by AVON, unul dintre cele mai importante evenimente ale comunitatii digitale feminine din Romania, are loc in acest an pe 27 mai, la Palatul Bragadiru. Mai multe detalii gasiti mai jos, in comunicatul oficial. Va puteti inregistra pentru participare aici. Ne vedem acolo 🙂 

UPDATE:

Programul conferintei il puteti consulta aici

Blogurile/websiteurile nominalizate la cele 12 categorii si juriul aferent fiecarui premiu le puteti accesa aici

Antonia, ne va onora cu prezenta si cu un mini concert! 🙂

Digital Divas by AVON va reuni si celebra intr-o atmosfera exclusivista povestile definitorii pentru succesul in epoca digitala. Pe langa vedetele si specialistii online-ului din Romania, Digital Divas aduce, ca de fiecare data, si o perspectiva internationala. Anul acesta il vom intalni pe unul dintre cei mai cunoscuti fotografi de moda din lume, globetrotterul Adam Katz Sinding, curatorul siteului Le 21ème.

Reunite sub tema Digital Empowerement, povestilor de succes din comunitatea de beauty si fashion li se vor alatura cele din domenii noi si surprinzatoare, unde, in ultimul an, au avut loc evenimente notabile pentru online-ul romanesc si, in special, online-ul feminin.

Adam Katz, speakerul international de anul acesta, este unul dintre cei mai cunoscuti fotografi de fashion din lume. Acesta documenteaza prin intermediul site-ului sau, Le 21ème, moda strazii din toate colturile lumii. Originar din Seattle, Adam a inceput sa faca poze acum 11 ani si va povesti la Digital Divas cum a reusit, intr-un timp scurt, sa aiba unul dintre cele mai cunoscute site-uri de specialitate din lume si sa-si transforme hobby-ul intr-un succes mondial.

La finalul zilei, intre orele 19:00 – 21:00, are loc Gala Digital Divas by AVON, unde vor fi premiate cele mai influente bloguri romanesti din ultimul an. Incepand cu acest an, votul publicului va conta in egala masura cu votul juratilor la toate categoriile, exceptie facand categoria “People’s Choice Award”, singura la care doar publicul decide castigatorul.

Daca vrei sa-l intalnesti personal pe Adam Katz si sa descoperi povestile speakerilor, poti solicita invitatia pe site-ul evenimentului. Cele trei sesiuni de discursuri au loc intre 14:00 si 17:15. Ramai aproape de efervescenta comunitate a divelor digitale powered by AVON si afla toate detaliile pe www.digitaldivas.ro.

Urmariti evenimentul pe Facebook si hashtagul oficial #digitaldivas15

2 comments

Leave a Reply