Winter wish list: new and evergreen


Oamenii de la marketing, PR sau sales (din care fac si eu parte) au schimbat in decursul anilor sensul sarbatorilor de iarna… astfel, focusul nu mai este pe insemnatatea crestina a acestei perioade (nasterea lui Iisus Hristos), ci a fost shift-uit pe semnificatia comerciala (vizita lui Mos Craciun).

Asa ca, lista mea de dorinte fashion nu sunt legate de Sarbatoare de Craciun, nu sunt idei de cadouri, va rog sa le considerati propunerile mele pentru cele mai hot tendinte ale anotimpului rece, toamna – iarna 2015, pentru siluete petite 🙂

     1. Knee boots

cizme peste genuchi

Esti in cautarea celei mai trendy piesa a sezonului? Atunci, cizmele peste genunchi sunt facute pentru tine. Din perspectiva unei persoane petite este recomandat un model cu toc inalt, un model simplu si slim. Sugestia mea este sa le asociati cu fuste sau rochii mini si midi… mie personal nu-mi surade combinatia cizme peste genunchi si pantaloni. Care este parerea ta?

Modele (in functie de buzunar si posibilitati):

1 – Moja, 800 ron
2 – Poema, 650 ron
3 – CCC, 169,9 ron

     2. Pijamale salopeta

Pijamale

Pijamale in care as sta toata ziua, pijamale salopeta – imi imaginez zilele reci de iarna, iar eu cocotata in varful patului, uitandu-ma la serialele preferate 😀

1 – Oysho, 229,9 ron
2 – Next, 200 ron
3 – Asos – 41,18 euro

     3. Vesta tricotata – un evergreen 🙂

vesta tricotala

In trend sau nu, o vesta tricotata este potrivita in sezonul rece. Asa ca, daca drumurile voastre prin Bucuresti o s-o scoata pe aceasta doamna in calea, va rog, luati-mi o veste (nu conteaza culoarea) 🙂 Mai jos detalii:

In rond la Rosetti e femeia asta cu o sacosa de rafie plina cu veste din lana pura. Are niste modele absolut minunate. Toate-s facute de ea, bineinteles, si una costa doar 40 lei. N-aveti idee cat de tare s-a bucurat ca am luat o vesta si a tinut sa-mi spuna ca am fost prima clienta pe ziua de azi si spera sa-i port noroc. La fel sper si eu.

Daca aveti drum pe acolo, opriti si luati una. Pentru ea… ca sta in frig. Nu am poze f clare cu doamna pentru ca le-am facut fara sa ma vada, fiindu-mi teama sa nu i se para ciudat.
Repet: rondul Rosetti, intersectia Carol cu Hristo Botev. 40 de lei…” Sursa – Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s