Cea mai mare petrecere pe biciclete – Summer Bike Fiesta by Unica – ia startul pe 1 august, la Bucuresti Mall


Bucuresti Mall este punctul de pornire pentru cea mai mare petrecere pe biciclete din Capitala: Summer Bike Fiesta by Unica. Pe 1 august, pentru al treilea an Revista Unica invita pasionatii de biciclete la petrecere, concert, proiectie de film si multe surprize insotite de premii.

Pentru fashioniste si nu numai, la aceasta editie, dress code-ul este ROSU. Suntem asteptati fie cu o bicicleta rosie, fie cu un accesoriu sau o piesa vestimentara de culoare rosie. Eu ma gandesc la geanta mea rosie pe care am prezentat-o intr-un post din iunie – aici. Ce ziceti?

DSC00404

Punctul de plecare este parcarea Bucuresti Mall, incepand cu ora 17:30, unde fiecare participant va primi un accesoriu de party. De acolo se va merge, in coloana vesela, catre Parcul Herastrau, la Roaba de Cultura.

Aici, organizatorii pregatesc o multime de surprize: printre altele, o tombola cu biciclete si multe premii speciale, un concert sustinut de Adela Popescu si o proiectie de film.

Ca si in anii precedenti, participarea este gratuita, iar voia-buna, garantata! Pentru a participa la Unica Summer Bike Fiesta, trebuie sa va inscrieti pana pe 31 iulie, ora 12.00, la acest link: http://special.unica.ro/summerbike2015 .

Cei care nu au o bicicleta la indemana, pot inchiria una de la centrele I’velo – partenerul evenimentului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s