Toamna, Soarele si rochia fucsia


O zi cu Soare trebuie sarbatorita! De mica am retinut ca daca ii zambesti Soarelui, cu siguranta se va intoarce pe cer, va straluci puternic si in urmatoare zi. Asa ca in prima sambata din octombrie, dupa cateva zile bune de ploi, frig si cer mohorat, cand Soarele a revenit pe cer, am iesit in Parcul Carol sa-i zambesc.

Migdela 2

Rochita, dar mai ales culoarea ei ma incanta de fiecare data. Am cumparat-o de la H&M (89.90 ron), in vara aceasta. Pentru ca nu a fost vreme chiar de maneci scurte am asortat vara din rochita fucsia cu toamna din sacoul negru. Sacoul army style l-am cumparat, pe graba, de la ETIC – Lady’s fashion (cred ca a fost 70 ron), din magazinul  Unirii (nici macar nu l-am probat; am vazut ca este marimea 34 si nu am stat pe ganduri).

La capitolul incaltaminte, am asortat tinuta cu o pereche de pantofi negri, cu toc inalt – No Name – si o pereche de dresuri negri, de la Clazedonia – i-am cumparat anul trecut, au costat in jur de 40 ron. Cam aceasta este tinuta pe care am purtat-o intr-o zi de weekend cu soare 🙂

PS. Soarele este inca pe cer 🙂

Photo credentials  : Alex Raducu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s