Tengo Ombre


Ombre este un mod simplu si totodata inedit de a-ti da sclipire parului, de a face o schimbare de look, de a fi in pas cu tendintele actuale. Se potriveste oricarui tip de par, blond, brunet, roscat sau saten, par lung sau scurt, se gaseste combinatia potrivita. 

Este un look catchy preferat de multe celebritati: Jessica Biel, Rachel Bilson, Drew Barrymore sau Sarah Jessica Parker.

Daca esti blonda poti opta pentru varfuri inchise sau din contra pentru o nunata si mai deschisa de blond SAU pentru o culoare excentrica.

Daca ai parul inchis la culoare se potrivesc varfuri blonde SAU si in acest caz o culoare excentrica 😀

ombre11

Surse imagini: stanga, mijloc, dreapta

Poti incerca aceasta schimbare acasa. Pentru varianta varfuri blonde ai nevoie de pudra decoloranta, oxidant, folie de aluminiu, curaj si viziune 🙂

Imparte parul in doua: parul din varful capului si parte de la baza. Incepe cu partea de jos. Ia treptat cate o suvita destul de groasa, apoi tapeaza suvita, pornind in sus din locul in care vreti sa inceapa partea decolorata. ATENTIE: varfurile pe care vrei sa le decolorezi nu se tapeaza!

Apoi, adauga crema decoloranta peste varfuri. Acopera cu folie de aluminiu solutia decoloranta, tot asa treci la urmatoarele suvite pentru tot parul. Decolorantul se lasa sa actioneze 20 – 30 de minute, dar in acest timp verifici care este stadiul decolorarii. Dupa cele 20 – 30 de minute indeparteaza folia de aluminiu de pe varfuri si spala parul. Trebuie neaparat sa folosesti un balsam, pentru ca decolorantul are o actiune puternica asupra parului, iar varfurile sunt foarte sensibile.

Intr-o etapa urmatoare poti adauga peste cateva varfuri decolorate putina culoare 🙂 in functie de inspiratie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s